مطالب درباره ما

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

تاریخچه‌ی شکل‌گیری کانون دانش‌آموختگان عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

پیرو تصویب آیین‌نامه‌ی نحوه‌ی تشکیل انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی درتاریخ 1377/4/7 توسط وزارت علوم، تحقبقات و فناوری، مبنی بر تشکیل انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه و بدنبال آن ضرورت تشکیل کانون‌های دانش‌آموختگان دانشکده‌ها، جمعی از دانش‌آموختگان عمران دانشگاه علم و صنعت ایران بر آن شدند تا نسبت به تشکیل کانون دانش‌آموختگان دانشکده‌ی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران اقدام نمایند.

 

شایان ذکر است که عده‌ای از دانش‌آموختگان عمران دانشگاه علم و صنعت از سال 1365 نشست‌هایی ماهانه را با هدف آشنایی، هم‌فکری، ایجاد دوستی بین خود و هم‌افزایی حرفه‌ای برگزار می‌کردند. این نشست‌ها تحت عنوان کانون فارغ‌التحصیلان عمران دانشگاه علم و صنعت با حضور تعداد معدودی از فارغ‌التحصیلان و بعضاً با حضور یکی از اساتید دانشکده و به‌صورت سیّار در مکان‌های مختلف از جمله هتل لاله، قصر یخ، قصر کودک (پارک ساعی)، رستوران نایب، دفتر انجمن مهندسین محاسب، دفتر یکی از اعضا و به‌ندرت، به‌ویژه در جلسات اول مهرماه، در محل دانشکده تشکیل می‌گردید.

هم‌چنین این کانون طی این مدت، بازدیدهای علمی از قبیل بازدید از سد ساوه، تونل انتقال و نیروگاه آسیابک، فرودگاه امام خمینی، پروژه‌ی در حال اجرای برج میلاد، سد تجن، سد گِلِوَرد، متروی تهران از ایستگاه جهان کودک تا میدان امام خمینی، پروژه‌های اجرایی شهرداری گنبد و... داشته است.

 

در سال 1394 ریاست وقت دانشکده، شادروان دکتر عباس‌نیا با دعوت از اعضای هیئت مدیره‌ی این کانون، پیشنهاد تشکیل رسمی کانون دانش‌آموختگان عمران را مطرح نمودند که پس از برگزاری جلساتی در این خصوص، متأسفانه به‌دلیل فوت ناگهانی ایشان، روند پیگیری‌ها برای تشکیل کانون نیز دچار وقفه گردید.

 

در سال 1395، پس از دعوت مجدد از سوی جناب آقای دکتر قدرتی، ریاست محترم وقت دانشگاه برای ادامه‌ی فعالیت‌های مربوط به تأسیس کانون دانش‌آموختگان و برگزاری جلسات متعدد، هیئت مؤسس کانون دانش‌آموختگان دانشکده‌ی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور 30 نفر از اعضای هیئت علمی و دانش‌آموختگان دانشکده‌ی عمران، متشکل از آقایان دکتر قدرتی، دکتر زاهدی، دکتر قاهری، دکتر امینی، دکتر فامیلی، دکتر شریعتمداری، دکتر نورزاد، دکتر سعیدی، دکتر شاه‌نظری، دکتر بروجردیان، دکتر احمدیان، دکتر امین‌افشار، دکتر رضویان، مهندس فلسفی، مهندس جبروتی، مهندس آهن‌خواه، مهندس حرم‌پناهی، مهندس سیفی، مهندس فرنیا، مهندس طاهرخانی، مهندس افشار، مهندس افکار، مهندس ضرابیان، مهندس طاهری، مهندس حسین‌نژاد، مهندس یوسفی و خانم‌ها مهندس طالقانی، مهندس رزمی، مهندس زکی‌زاده و مهندس ارجمندی تشکیل گردید.

 

بنابر مذاکرات به‌عمل آمده و طبق تصمیم هیئت موسس، به‌منظور انجام مطالعات و بررسی‌های لازم جهت تهیه‌ی آئین‌نامه‌ی کانون، «کمیته‌ی تدوین آئین‌نامه» با حضور چندین نفر از اعضای هیئت موسس و دیگر علاقمندان، شامل خانم‌ها دکتر حسنی‌زنوزی، مهندس طالقانی، مهندس زکی‌زاده، مهندس رزمی و آقایان دکتر احمدیان، مهندس آهن‌خواه، مهندس حرم‌پناهی تشکیل گردید که پس از برگزاری جلسات متعدد و بهره‌گیری از نظرات و تجربیات اساتید و دانش‌آموختگان دانشکده‌ی عمران دانشکده، انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی دانشگاه‌ها و به‌ویژه کانون دانش‌آموختگان مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران (کادمان)، آئین‌نامه‌ی کانون در جلسه‌ی مورخ 1395/10/20 در 21 ماده، توسط اعضای موسس و با حضور نماینده‌ی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه، به تصویب رسید.

 

به‌دنبال پی‌گیری‌های مستمر هیئت مؤسس، پس از تصویب آئین‌نامه، ضمن هماهنگی با مسئولان دانشکده و تلاش در جهت اطلاع‌رسانی گسترده به دانش‌آموختگان، به‌منظور حضور هر چه وسیع‌تر آنان، در نهایت اولین مجمع عمومی کانون در تاریخ 1397/3/30 با حضور 112 نفر از دانش‌آموختگان و اعضای هیئت علمی دانشکده‌ی عمران و نماینده‌ی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه، در محل سالن آمفی‌تئاتر شهید صرفی دانشکده تشکیل گردید. در این جلسه پس از ارائه‌ی گزارش روند تشکیل کانون، ضمن تصویب «آئین‌نامه‌ی پیشنهادی کمیته‌ی تدوین آئین نامه و هیئت مؤسس»، با اکثریت آرا، انتخابات برای اعضای هیئت مدیره و بازرس صورت گرفت. بر این اساس نتیجه‌ی نهایی انتخابات اولین مجمع کانون به‌ترتیب زیر اعلام گردید:

اعضای اصلی هیئت مدیره
1- سرکارخانم مهندس مریم طالقانی
2- آقای دکتر نادر شریعتمداری
3- آقای دکتر محسن صابرماهانی
4- آقای مهندس امیرمسعود معمارنژاد
5- آقای مهندس مهرداد آهن‌خواه
6- آقای مهندس کاظم طاهری
7- آقای دکتر علیرضا سعیدی عزیزکندی
بازرس اصلی
آقای مهندس علی حسین‌نژاد

پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره، این هیئت در اولین جلسه‌ی خود در تاریخ 1397/4/24 از بین اعضا، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس، خزانه‌دار و دبیر را به‌شرح زیر انتخاب نمود:

1- آقای دکتر نادر شریعتمداری به عنوان رئیس هیئت‌ مدیره
2- آقای دکتر علیرضا سعیدی عزیزکندی به عنوان نائب‌رئیس هیئت مدیره
3- آقای مهندس کاظم طاهری به عنوان دبیرکانون
4- آقای مهندس مهرداد آهن‌خواه به عنوان خزانه‌دار

 

کانون دانش‌آموختگان عمران دانشکده علم و صنعت ایران به‌عنوان یک نهاد صنفی-علمی وظیفه‌ی خود می‌داند با اتکال به خداوند بزرگ و ضمن پرهیز از اعمال هرگونه گرایش و سلایق شخصی و سیاسی و نیز وابستگی‌های گروهی، تمامی تلاش خود را به‌منظور زمینه‌سازی برای جلب مشارکت، همدلی، همراهی و ارتقای جایگاه علمی و حرفه‌ای کلیه‌ی اعضای خانواده‌ی بزرگ دانش‌آموختگان عمران دانشگاه علم و صنعت ایران و در راستای اهداف توسعه‌ی دانشکده‌ی عمران دانشگاه علم و صنعت معطوف نماید.

 

در پایان لازم است از کلیه‌ی‌ عزیزانی که با حمایت بی‌وقفه‌ی خود، انجام این اقدام بزرگ را ممکن ساختند، به‌ویژه جناب آقای دکتر قدرتی، ریاست محترم دانشکده‌ی عمران و هم‌چنین سرکار خانم دکتر حسنی زنوزی که در کلیه‌ی مراحل تشکیل هیئت موسس، تدوین اساسنامه و تشکیل مجمع عمومی، همکاری بی شائبه‌ای را مبذول نمودند، تشکر و قدردانی به‌عمل آید.

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

1- دکتر نادر شریعتمداری - رئیس هیئت‌ مدیره
2- دکتر علیرضا سعیدی عزیزکندی - نائب‌رئیس هیئت مدیره
3- مهندس کاظم طاهری - عضو هیئت مدیره و دبیرکانون
4- مهندس مریم طالقانی - عضو هیئت مدیره
5- مهندس مهرداد آهن‌خواه - عضو هیئت مدیره و خزانه‌دار
6- دکتر محسن صابر ماهانی - عضو هیئت مدیره
7- مهندس امیر مسعود معمارنژاد - عضو هیئت مدیره

8- مهندس علی حسین نژاد - بازرس

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

آیین‌نامه‌ی اجرایی کانون دانش‌آموختگان دانشکده‌ی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

ماده 1- مقدمه
0-1- این آیین‌نامه، در راستای ایجاد واحدهای تابعه و کمیته‌های تخصصی موضوع ماده‌ی ۱۴ اساس‌نامه‌ی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران (مصوب به‌تاریخ 30/01/1380 در کمیسیون انجمن‌های دانش‌آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری) تهیه و تدوین گردیده است.

ماده 2- کلیات
2-1- کانون دانش‌آموختگان دانشکده‌ی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران (برگردان انگلیسی: Alumni Association of Civil Engineering Department of Iran University of Science and Technology) تشکیلاتی غیرانتفاعی است که بر طبق بندهای این آیین‌نامه فعالیت می‌کند.
2-2- کانون فعالیت‌های خود را در راستای اهداف و چارچوب مندرج در اساس‌نامه‌ی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران دنبال می‌نماید.

ماده 3- پیوست‌ها
3-1- پیوست شماره 1: آیین‌نامه‌ی نحوه‌‌ی تشکیل انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی مصوب در تاریخ 7/4/1377 وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری
3-2- پیوست شماره 2: اساس‌نامه‌ی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران
3-3- پیوست شماره 3: فهرست اعضای هیئت مؤسس

ماده 4- تعاریف و عبارت‌های اختصاری
اصطلاحاتی که در این آیین‌نامه به‌کار رفته است، به‌شرح زیر تعریف می‌شوند:
4-1- دانشگاه: دانشگاه علم و صنعت ایران
4-2- دانشکده: دانشکده‌ی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت
4-3- انجمن: انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران
4-4- کانون: کانون دانش‌آموختگان و اساتید دانشکده‌ی مهندسی عمران به‌عنوان واحد تابعه‌ی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران

ماده 5- اهداف کانون
5-1- بسترسازی، توسعه و استمرار ارتباط متقابل اعضای کانون با یکدیگر در راستای هم‌افزایی همکاری بین آن‌ها
5-2- بهره‌گیری از تجارب دانش‌آموختگان در جهت ارتقای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشکده
5-3- ارج نهادن به فعالیت‌های برجسته‌ی اعضای کانون و برنامه ریزی برای بزرگداشت استادان و دانش‌آموختگان پیش‌کسوت
5-4- تلاش برای پشتیبانی و جذب دانش‌آموختگان جوان در بخش‌های علمی، فرهنگی، صنعتی و اجرایی کشور
5-5- بسترسازی جهت تبادل نیازها، فرصت‌ها و ظرفیت‌های علمی، فنی و صنفی بخش‌های مختلف داخل و خارج از کشور
5-6- برنامه‌ریزی و توسعه‌ی فعالیت‌ها در حوزه‌های اجتماعی و رفاهی اعضاء
5-7- مشارکت در ارائه‌ی راه‌کارهای مناسب جهت تصمیم‌سازی برای پروژه‌ها و طرح‌های ملی
5-8- برگزاری همایش‌ها و نشست‌های اجتماعی، فرهنگی، فنی و تخصصی، مرتبط با موضوع فعالیت کانون
5-9- انتشار گاه‌نامه‌ها و نشریات مرتبط با موضوع فعالیت کانون
5-10- ایجاد ارتباط با کانون‌ها، مؤسسات و انجمن‌های داخلی و خارجی مرتبط با اهداف کانون
5-11- کمک به تصمیم‌سازی‌های راهبردی دانشکده در راستای ارتقاء سطح علمی و پژوهشی

ماده 6- شرایط عضویت
کلیه‌ی دانش‌آموختگانی که حداقل یک مقطع تحصیلی خود را در دانشکده گذرانده باشند و یا اعضای هیئت علمی با حداقل سه سال سابقه‌ی همکاری پیوسته‌ی تمام وقت با دانشکده، می‌توانند با پذیرش و احراز شرایط اختصاصی عضویت در کانون و بر اساس تقاضای شخصی خود به عضویت کانون درآیند.

ماده 7- ارکان کانون
7-1- ارکان کانون شامل هیئت مؤسس، مجمع عمومی، هیئت مدیره، دبیر و بازرسان می‌باشد.
7-2- هیئت مؤسس: تعداد 30 نفر از افراد واجد شرایط بند ‏6 (مطابق فهرست پیوست) هستند که تقاضای شروع فعالیت کانون را به هیئت مدیره‌ی انجمن ارائه می‌نمایند.
7-3- مجمع عمومی: عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کانون می‌باشد که با شرکت اعضای کانون تشکیل می‌گردد و می‌تواند به‌دو صورت عادی و فوق‌العاده برگزار گردد.
7-4- هیئت مدیره: به‌منظور اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های کانون و تحقق اهداف آن، هیئت مدیره توسط مجمع عمومی انتخاب می‌گردد.
7-5- دبیر: به‌منظور پی‌گیری و اجرای مصوبات هیئت مدیره و هدایت فعالیت‌ها، دبیر کانون توسط هیئت مدیره انتخاب می‌گردد.
7-6- بازرسان: کانون دارای یک بازرس اصلی و یک بازرس علی‌البدل است که توسط مجمع عمومی جهت نظارت بر امور کانون انتخاب می‌شوند.

ماده 8- محل کانون
دفتر مرکزی کانون در شهر تهران واقع است و کانون می‌تواند در صورت ضرورت، نسبت به ‌ایجاد شعب یا دفاتر فرعی در داخل یا خارج از کشور اقدام نماید.

ماده 9- هیئت مؤسس
هیئت مؤسس نقش راهبری و سیاست‌گذاری کلان فعالیت‌های کانون را در کنار مجمع عمومی برعهده دارد. جلسات هیئت مؤسس حداقل یک بار در سال و براساس آیین‌نامه‌ی داخلی خود برگزار می‌گردد. وظایف و اختیارات هیئت مؤسس به‌شرح زیر است:
9-1- بررسی و ارائه‌ی پیشنهاد در خصوص سیاست‌های کانون به مجمع عمومی
9-2- بررسی و ارائه‌ی برنامه‌ی بودجه‌ی پیشنهادی به هیئت مدیره برای ارائه‌ی آن در مجمع عمومی، جهت تصویب
9-3- انجام حمایت‌های مادی و معنوی در جهت تحقق اهداف کانون
9-4- سایر موارد، حسب نیاز توسط مجمع عمومی به هیئت مؤسس تفویض می‌گردد.

ماده 10- مجامع عمومی عادی و فوق‌العاده
10-1- مجمع عمومی متشکل از کلیه‌ی اعضای کانون است.
10-2- جلسات مجمع عمومی عادی یک‌بار در سال با حضور دبیر یا نماینده‌ی هیئت مدیره و بازرس به‌شرح وظایف ماده‌ی 11 برگزار می‌گردد.
10-3- جلسات مجمع عمومی عادی کانون از طریق آگهی رسمی هیئت مدیره، حداقل بیست روز پیش از تاریخ تشکیل جلسه، با ذکر مکان، تاریخ و دستور جلسه تشکیل می‌گردد. روش اطلاع‌رسانی در جلسات مجمع عمومی تعیین می‌گردد.
10-4- جلسات مجمع عمومی عادی کانون در مرحله‌ی اول، با حضور نصف به‌علاوه یک از کل اعضای کانون رسمیت می‌یابد. درصورتی‌که در مرحله‌ی اول، حد نصاب لازم به‌دست نیاید، در مدت یک ماه دعوت مجدد صورت خواهد گرفت و در این حالت، جلسه با حضور هر تعداد از اعضا رسمیت می‌یابد.
10-5- مجمع عمومی عادی فوق‌العاده همان مجمع عمومی عادی است که به‌صورت فوق‌العاده با درخواست حداقل دو سوم اعضای هیئت مدیره و یا بازرس تشکیل می‌گردد.
10-6- مجمع عمومی فوق‌العاده‌ی کانون در صورت ضرورت و بنا به‌درخواست حداقل نصف اعضای کانون، با شرح وظایف ماده‌ی 11 تشکیل می‌گردد. هیئت مدیره موظف است امکان تشکیل جلسه‌ی مجمع عمومی فوق‌العاده را حداکثر تا دو ماه پس از وصول درخواست فراهم نماید.
10-7- جلسات مجمع عمومی فوق‌العاده در مرحله‌ی اول با حضور دو سوم کل اعضا رسمیت می‌یابد. درصورتی‌که در مرحله‌ی اول حد نصاب لازم به‌دست نیاید، در مدت یک ماه برای مرتبه‌ی دوم دعوت صورت خواهد گرفت و در این حالت، جلسه با هر تعداد اعضا رسمیت خواهد یافت.
10-8- نحوه‌ی اطلاع‌رسانی و دعوت اعضا مانند جلسات مجمع عادی خواهد بود.
تبصره: اولین جلسه‌ی مجمع عمومی جهت تأسیس رسمی کانون، به‌دعوت هیئت مؤسس و با احراز شرایط عضویت حاضران، با شرکت حداقل 30 نفر تشکیل می‌شود.

ماده 11- وظایف و اختیارات مجامع عمومی عادی و فوق‌العاده
11-1- مجمع عمومی عادی
11-0-1- بررسی و تصویب سیاست‌های کلی و برنامه‌های کانون
11-0-2- اصلاح مفاد آیین‌نامه‌ی کانون یا ارائه‌ی پیشنهادهای اصلاحی اساس‌نامه‌ی انجمن
11-0-3- استماع گزارش سالانه‌ی هیئت مدیره و بازرس کانون
11-0-4- انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل هیئت مدیره و بازرسان کانون
11-0-5- تصویب بودجه و ترازنامه‌ی سالانه‌ی کانون
11-0-6- تعیین نحوه‌ی اطلاع‌رسانی به اعضا (روزنامه یا ابزار اطلاع‌رسانی الکترونیکی)
11-0-7- بررسی و تصویب حق عضویت کانون
11-0-8- سایر موضوعات به‌جز انحلال کانون
تبصره: تصمیمات مجمع عمومی عادی با حداقل نصف به‌علاوه یک رأی اعضای حاضر مصوب تلقی می‌گردد، لیکن در زمانی که پیشنهاد اصلاح مفاد آیین‌نامه در دستور جلسه قرار گیرد، رأی حداقل دو سوم اعضای حاضر برای تصویب ضروری است.

11-2- مجمع عمومی فوق‌العاده
11-2-1- بررسی و تصمیم‌گیری در مواردی که جزء اختیارات مجمع عمومی عادی نباشد.
11-2-2- بررسی و تصمیم‌گیری درباره‌ی انحلال کانون
تبصره: تصمیمات مجمع عمومی فوق‌العاده با رأی حداقل دو سوم اعضای حاضر تصویب می‌شود.

11-3- مقررات عمومی مجامع
11-3-1- رئیس مجمع با رأی حاضران انتخاب می‌شود. رئیس منتخب نسبت به انتخاب منشی و ناظران جلسه اقدام می‌نماید. مجامع عمومی توسط هیئت رئیسه، مرکب از یک رئیس، یک منشی و 2 ناظر اداره می‌شود.
11-3-2- در جلساتی از مجمع که انتخاب و یا عزل اعضای هیئت مدیره در دستور کار می‌باشد، ناظران و منشی جلسه‌ی مجمع نمی‌توانند از میان کاندیداهای عضویت هیئت مدیره باشند.
11-3-3- در جلسه‌ی مجمع عمومی که به‌منظور انتخاب هیئت مدیره برگزار می‌گردد، معرفی کاندیداها با مدیریت هیئت رئیسه انجام می‌شود و فعالیت انتخاباتی در جلسه‌ی مجمع مجاز نمی‌باشد.

ماده 12- هیئت مدیره
12-1- هیئت مدیره دارای 7 عضو اصلی و 2 عضو علی‌البدل است.
12-2- مدت عضویت هر دوره‌ی هیئت مدیره 2 سال می‌باشد و تا انتخاب اعضای جدید، اعضای قبلی باید کماکان به انجام وظایف محوله ادامه دهند.
12-3- هیئت مدیره در اولین جلسه از بین اعضای اصلی خود، رئیس، نایب رئیس، دبیر و خزانه‌دار را انتخاب می‌نماید.
12-4- در صورت فوت و یا استعفاء هر یک از اعضای هیئت مدیره جایگزین وی از میان اعضای علی‌البدل هیئت مدیره به‌ترتیب تعداد رأی تعیین می‌گردد.
12-5- جلسات هیئت مدیره حداقل یک بار در ماه تشکیل می‌شود.
12-6- جلسات هیئت مدیره با حضور 5 نفر از اعضای اصلی رسمیت یافته و تصمیمات با رأی اکثریت اعضای هیئت مدیره (4 نفر) معتبر می‌باشد.
12-7- جلسات هیئت مدیره به‌دعوت رئیس هیئت مدیره یا به‌طور فوق‌العاده بنا به‌درخواست حداکثر اعضای هیئت مدیره (4 نفر) تشکیل می‌گردند. اداره‌ی جلسات هیئت مدیره برعهده‌ی رئیس هیئت مدیره و در غیاب وی، نایب رئیس و در غیاب هر دو، برعهده‌ی دبیر می‌باشد. زمان برگزاری جلسات به‌آگاهی اعضای علی‌البدل و بازرسان رسانده می‌شود.
تبصره: انتخاب مجدد اعضای هیئت مدیره از طریق انتخابات بلامانع است و ترکیب اعضای اصلی هیئت مدیره باید به‌گونه‌ای باشد که در هر مقطع زمانی، مدت عضویت حداقل 2 نفر از اعضا کمتر از 2 دوره‌ی متوالی باشد.

ماده 13- وظایف و اختیارات هیئت مدیره
13-1- اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب مجمع عمومی
13-2- بررسی مسائل و موضوعاتی که در راه تحقق اهداف کانون پیش می‌آید و تعیین راه‌حل‌های علمی و اجرایی مناسب
13-3- بررسی و تصویب آیین‌نامه‌ها و رویه‌های موردنیاز برای انجام فعالیت‌ها در راستای اهداف کانون
13-4- تشکیل کمیته‌های تخصصی و تعریف حدود وظایف و اختیارات آن در راستای اهداف کانون و نظارت بر فعالیت آن‌ها
13-5- نظارت بر مجموعه فعالیت‌های کانون
13-6- بررسی و تصویب کلیه‌ی راه‌های تأمین بودجه از قبیل هدایا و کمک‌های حمایتی
13-7- ارائه‌ی پیشنهاد حق عضویت به مجمع عمومی
13-8- انجام کلیه‌ی امور مربوط به برگزاری مجامع عمومی شامل اطلاع‌رسانی و انجام هماهنگی‌های اجرایی لازم
13-9- نظارت بر امور مالی کانون و رسیدگی به ترازنامه و صورت‌های مالی برای طرح و تصویب آن در مجمع عمومی
13-10- تهیه و تصویب تشکیلات سازمانی و اجرایی کانون
13-11- تهیه و ارائه‌ی گزارش فعالیت سالانه، جهت ارائه به مجمع عمومی
13-12- رسیدگی به اعتراضات و شکایات اعضا، به‌جز امور مربوط به حیطه‌ی اختیارات مجامع عمومی

ماده 14- دبیر کانون
14-1- انتخاب دبیر کانون بر اساس بند 12-3 صورت می‌گیرد.
14-2- دبیر کانون مجری مصوبات هیئت مدیره و مسئول حسن اجرای کلیه‌ی امور با حفظ حقوق و منافع کانون می‌باشد.
14-3- کلیه‌ی مکاتبات عادی کانون با شرکت‌ها، سازمان‌ها و مراجع حقوقی دولتی و خصوصی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در داخل و خارج از کشور، با امضاء دبیر معتبر می‌باشد.

ماده 15- وظایف و اختیارات دبیر کانون
0-1- برقراری ارتباط با کلیه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی و مراجع رسمی دولتی و غیردولتی در راستای اهداف کانون
0-2- برقراری ارتباط مؤثر و سازنده با مسئولین دانشکده و دانشگاه در راستای تحقق اهداف کانون
0-3- برقراری ارتباط میان هیئت مدیره‌ی کانون و هیئت مدیره‌ی انجمن و انجام هماهنگی‌ها و ارتباطات مربوطه
0-4- نظارت بر کلیه‌ی فعالیت‌های اجرایی و مالی کانون
0-5- نمایندگی کانون در کلیه‌ی مراجع با حق توکیل به‌غیر در چارچوب مصوبات هیئت مدیره
0-6- رسیدگی به شکایات و کلیه‌ی دعاوی حقوقی
0-7- تهیه و تنظیم و ارائه‌ی پیشنهاد در خصوص کلیه‌ی برنامه‌های کانون
0-8- جلب کمک‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی از اشخاص حقیقی و حقوقی
0-9- برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی امور کانون در قالب برنامه و بودجه‌ی مصوب با توجه به چشم‌انداز و اهداف کانون
0-10- پی‌گیری و اجرای کلیه‌ی مصوبات هیئت مدیره

ماده 16- وظایف و اختیارات بازرسان
16-1- رسیدگی به ترازنامه و سایر گزارش‌های مالی کانون و ارائه‌ی گزارش شفاهی و کتبی به مجمع عمومی
16-2- تهیه و ارائه‌ی گزارش کتبی، همراه با توضیحات شفاهی درباره‌ی عمل‌کرد هیئت مدیره و دبیر به مجمع عمومی
16-3- تهیه گزارش‌های مورد نیاز از طریق دفتر مرکزی کانون، حداقل دو هفته پیش از تشکیل مجمع عمومی و ارائه‌ی آن به اعضا
16-4- بازرس می‌تواند برای انجام وظایف خود به کلیه‌ی مدارک و اسناد موردنیاز در کانون مراجعه و کسب اطلاع نماید.

ماده 17- امور مالی کانون
17-1- منابع مالی کانون از طریق دریافت حق عضویت اعضا، کمک‌ها، هدایای نقدی و غیرنقدی، موقوفات و وصایای اشخاص حقیقی و حقوقی تأمین می‌شود.
17-2- درآمد و هزینه‌های کانون در دفاتر قانونی ثبت می‌شود و شرح و بیلان آن در پایان سال مالی، پس از تصویب هیئت مدیره، به مجمع عمومی ارائه خواهد شد.
0-1- سال مالی کانون، در مجمع عمومی تعیین می‌گردد.
0-2- اسناد تعهدآور با امضای ثابت دبیر و یکی از دو امضای رئیس هیئت مدیره یا خزانه‌دار معتبر می‌باشد.

ماده 18- شعبه‌های وابسته
به‌‌منظور پیشبرد اهداف کانون، به پیشنهاد هیئت مدیره و با تصویب مجمع عمومی، کانون می‌تواند شعبه‌های وابسته به خود را تأسیس نماید.

ماده 19- خاتمه‌ی عضویت
خاتمه‌ی عضویت اعضای اصلی کانون طبق بندهای زیر محقق می‌شود:
19-1- عدم پرداخت حق عضویت به‌‌مدت دو سال
19-2- استعفای کتبی عضو
تبصره: تأیید لغو عضویت برعهده‌ی هیئت مدیره است.

ماده 20- انحلال کانون
20-1- انحلال کانون بر اساس شرایط مندرج در بند 11-2 امکان‌پذیر است.
20-2- در صورت انحلال کانون، کمیته‌ای متشکل از سه نفر از اعضای کانون به انتخاب مجمع عمومی ونماینده‌ی منتخب هیئت مدیره تشکیل می‌گردد تا نسبت به ‌تسویه‌ی امور اقدام نماید. باقیمانده‌ی اموال کانون پس از تصفیه‌حساب در اختیار دانشکده قرار می‌گیرد.

ماده 21- سایر
21-1- در سایر مواردی که در این آیین‌نامه به‌صراحت به آن‌ها اشاره نشده است، بر اساس اساس‌نامه‌ی انجمن، آیین‌نامه‌ی نحوه‌ی تشکیل انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی، و قوانین جاری کشور، عمل می‌شود.

این آئین‌نامه در 21 ماده و در سه نسخه که کلیه‌ی آن‌ها حکم واحد دارند، در تاریخ 20/10/1395 به‌تصویب هیئت مؤسس کانون، جهت ارائه به انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران رسید و هرگونه تغییر در آن، پس از شروع فعالیت کانون، طبق مفاد ماده‌ی 11 آیین‌نامه‌ی حاضر ممکن خواهد بود. نسخـه‌برداری و یا الگـوبرداری از این آیین‌نامه، بر اساس مجوز کتبی هیئت مدیره‌ی کانون و با ذکر مرجع بلامانع می‌باشد.

کانون دانش‌آموختگان دانشکده‌‌ی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران در روز 30 خرداد سال 1397 با برگزاری انتخابات هیئت مدیره رسمیت یافت.

با ما همراه باشید ...

کانون دانش آموختگان در این زمان در خدمت شما عزیزان می باشد.

شنبه تا چهارشنبه : 9 صبح تا 5 عصر

پنج شنبه و جمعه : روزهای تعطیل

موقعیت : تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده‌ی عمران، ساختمان شماره 1، کانون دانش‌آموختگان عمران علم و صنعت